Wie zijn wij?

Onze liefde voor katten is al vroeg ontstaan . Officieel hebben wij een hobby, doch voor ons is het passie en een levenswijze, met andere woorden, poezen voor, achter, links, rechts, boven, onder….

Onze poezen krijgen maximum 1 nestje per jaar nadat ze de nodig testen hebben ondergaan. Wij hebben regelmatig een nestje en onze kittens worden met veel liefde en zorg omringd.

Ze groeien dan ook op bij ons in de huiskamer. De kittens verlaten ons tussen 13 en 15 weken, daar ze dan de nodige verzorging (nazorg sterilisatie/castratie), behandeling en spuitjes gekregen hebben. Dan pas mogen ze naar hun nieuwe huisje, waarvan verwacht word dat ze met evenveel liefde en zorg voor onze schatten zullen zorgen.

Onze cattery is ontstaan uit liefde voor de dieren en dat is iets wat wij voor ogen houden. Want het is een hobby en dat moet zo blijven, met een hart voor de dieren. De Britse en Perzisch katten zijn bijzondere lieve katte voor groot en klein, die houd van gezelschap. Voor vrijblijvende informatie bel 0488810006 of mail ons.

Blijf steeds in gedachten houden dat een kitten geen voorwerp is, Het leeft, wordt een kat en blijft je lange tijd gezelschap houden.Denk goed na voor je tot een aankoop overgaat !

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close